ŠOUP Študentska organizacija Univerze na Primorskem

  • 1 nocco voda

Aktivno v Zdravi maj!

Iščete negazirano rešitev za potešitev vaše žeje?
 
Takšno, ki je malce bolj zdrava, a še vedno z bogatim okusom? Sedaj je tu!
 
Vitamin Well, vitaminska pijača s Švedske, je že na slovenskem trgu in postavlja trende med ljudmi, ki si namesto presladkih gaziranih pijač in sokov želijo bolj zdravo alternativo.Vitamin Well pijače imajo skoraj za polovico manj sladkorja kot navadne gazirane pijače in sadni sokovi, saj so sladkane le s čisto kristalno fruktozo pridobljeno iz sladkornega trsa, poleg tega pa so brez prikritih umetnih sladil. V primerjavi s sveže iztisnjenimi sokovi vsebuje Vitamin Well večje količine in širši nabor vitaminov in mineralov, hkrati pa vsebuje manj sladkorja in kalorij.
 
Pijačo so razvili na podlagi dobro zastavljenih znanstvenih raziskav in s pomočjo fiziologov, endokrinologov in strokovnjakov za metabolični in regulatorni sistem v telesu.
 
"Zdelo se nam je, da na trgu v kategoriji s pijačami nekaj manjka,in se zato odločili, da to popravimo," pravi Jan Enhager, eden od ustanoviteljev znamke Vitamin Well.
 
Vse Vitamin Well izdelke proizvajamo na Švedskem na osnovi švedske izvirske vode. Tudi ostale sestavine, kot so vitamini, minerali, rastlinski in sadni izvlečki, so najvišje kakovosti. Celo lekarne na Švedskem prodajajo Vitamin Well zaradi visoke kakovosti in izrednega povpraševanja po pijači.
 
Pijača je na voljo v več okusih z različnimi funkcijami, tako da si lahko vsak izbere najljubšo po meri svojih zahtev. Če vam na primer primanjkuje vitamina D v zimskih mesecih, je Vitamin Well Reload odlična izbira. Ko se učite ali se odpravljate na daljšo vožnjo in vam primanjkuje zbranosti, boste segli po Vitamin Well Focus, ki vsebuje kofein in je dober nadomestek za skodelico kave ali sladke energijske pijače.
 
Vas zanima še kaj? Vabimo vas, da obiščete in prebrskate Facebook stran Vitamin well Slovenija ali jim pišete na info@blendergroup.si.
 
NOCCO BCAA - del obvezne opreme vsakega športnika. NOCCO je kratica za “No Carbs Company” (”podjetje brez ogljikovih hidratovˇ) in ime Švedskega podjetja, usmerjenega v proizvodnjo pijač namenjenih športnikom. NOCCO lahko uživate pred, med in po vadbi saj vsebuje proste aminokisline, ki so takoj dostopne telesu.
 
NOCCO je na voljo v različicah:
NOCCO BCAA rdeči ribez / gazirana / 3000mg BCAA 4:1:1 (levcin, valin, izolevcin) / kofein / L-karnitin
NOCCO BCAA breskev / gazirana / 3000mg BCAA 4:1:1 (levcin, valin, izolevcin) / kofein / L-karnitin
NOCCO BCAA limona in limeta / gazirana / 3000mg BCAA 4:1:1 (levcin, valin, izolevcin) / kofein / L-karnitin
NOCCO BCAA+ citrusi in bezeg / gazirana / 5000mg BCAA 4:1:1 (levcin, valin, izolevcin)
NOCCO BCAA pomaranča / negazirana / 3000mg BCAA 4:1:1 (levcin, valin, izolevcin) / kofein / L-karnitin
 
Za več informacij vas vabimo, da obiščete našo spletno stran www.blendergroup.si ali nam pišete na info@blendergroup.si.
 

DOGODKI

15. sep 23:59