ŠOUP Študentska organizacija Univerze na Primorskem

  • opening EUCKoper

Soustvarj največjo univerzitetno vaterpolo prireditev v Kopru, prijavi se kot prostovoljka/ec!

Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP), Univerza na Primorskem (UP) in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) vabimo vse, ki bi želeli soustvarjati največjo univerzitetno vaterpolo prireditev v Kopru od 10. do 16. julija 2017, da se prijavite na naslov info@uszp.si.

Prostovoljci, brez katerih organizacija velikega športnega dogodka, kot je Evropski univerzitetni pokal ni mogoča, predstavljajo ogrodje vsakega velikega športnega dogodka. Prav oni so tisti pomembni akterji, ki so velikokrat ključni za uspešno izvedbo športnih tekmovanj na številnih področjih od transporta, preko info točk ter akreditiranja do atašejev ekip.
 
Lastnosti pravega prostovoljca so prijaznost, ustrežljivost, zanesljivost in fleksibilnost. Priporočeno je znanje tujih jezikov in čim daljša časovna razpoložljivost v času samega prvenstva. Prostovoljci so lahko iz različnih skupin, od mladih vaterpolistov, do upokojencev, vojakov in brezposelnih. Večina je vaterpolo navdušencev, medtem ko si mnogi želijo le nepozabnih izkušenj.
 
Prednosti je veliko. Prinaša pomembne delovne izkušnje, ki jim lahko služijo kot odskočna deska do zaposlitve. Je priložnost ustvarjanja novih poznanstev, tudi mednarodnih, bodočih poslovnih partnerjev in, nenazadnje, vaterpolistov. Zaradi svoje narave združuje ljudi različnih narodnosti, starosti in verskih prepričanj. Za večino Slovencev pa bo to edina priložnost v življenju, da sodelujejo na največjem univerzitetnem vaterpolo športnem dogodku v Sloveniji, o katerem bodo imeli lepe spomine, tudi s pomočjo opreme in promocijskih materialov, ki jih bodo prejeli.
 
Prijavijo se lahko osebe starejše od 18 let, ter mlajši v primeru organiziranih skupin vaterpolo klubov z odgovorno osebo. Organizator prostovoljcem zagotavlja opremo za delo ter prehrano v času dela. Prostovoljci sami krijejo morebitne lastne potne stroške in stroške nastanitve!
 
POSAMEZNA PODROČJA DELA PROSTOVOLJCEV:
· Tekmovalni del
· IT
· Mediji
· Akreditacije
· Info točke
· Transport
· Usmerjanje občinstva/varnost
· Atašeji ekip
· Promocije
· VIP
· Podpora organizaciji
 
 
 
Več informacij:
 
Marko Juretič,
e-pošta: waterpolo@uszp.si

DOGODKI

1. maj 06:30

Prvomajska budnica s Pihalnim orkestrom...

Mesto in podeželje, Izola
5. maj 20:30
13. maj 21:00

Tečaj retorike in javnega nastopanja

Klub študentov občine Koper
16. maj 18:00
20. maj 10:00

Velika Izmenjava oblek 2017Naslov

Center mladih Koper