ŠOUP Študentska organizacija Univerze na Primorskem

  • toronto

Poletje lahko preživiš za knjigami, v dolgočasni knjižnici, med sanjarjenjem o velikem mestu, lastnem podjetju in tisti simpatiji, ki se ti ves čas podi po glavi. Lahko pa skočiš čez lužo, svoja znanja uporabiš v praksi, poskusiš postaviti lastno podjetje, spoznaš cel kup novih ljudi, se naučiš ogromno in se vrneš kot car.

Odlična priložnost za aktivno in produktivno preživljanje poletja je udeležba na 3-tedenskem summer school-u Toronto Business Academy. Ja, v Torontu!

Vemo, da je najtežji del ravno odločitev o odhodu. Zato ti pripravljamo predstavitev programa, kjer boš izvedel/-a vse o prijavi, dogajanju, kul predavateljih, kje se v Torontu poleti zbirajo bejbike in kje luštkani fantje ter kje se dobi hrano, ki je boljša kot pri mami ali babici :). Predaval vam bo lanskoletni udeleženec in sedanji ambasador poletne šole, ki bo po predavanjih na voljo za vprašanja.

Izkoristi priložnost, odkrij poslovni svet v Kanadi, okusi vsakdanje življenje Američanov, uporabi svoje znanje v praksi, izpili poslovno angleščino, nauči se kako idejo spremeniti v pravo podjetje in v pravem kampusu ustvari svojo mrežo ljudi iz celega sveta. Bodi car, najprej se nam pridruži na predavanjih v Kopru, potem pa v Torontu! :)

KJE: V Študentskem centru Univerze na Primorskem (Čevljarska 27, Koper).
KDAJ: V četrtek, 30.3. ob 15. uri.
ZAKAJ: Ker želiš doživeti nepozabno poletje!
 
Več o programu si lahko preberete na spletni strani TUKAJ.
 
Pridi in poslušaj kako lahko s programom že poleti narediš predmet svojega študijskega procesa v višini 6 ECTS in pridobiš štipendijo za poletno šolo v višini 710€.
 

DOGODKI

15. sep 23:59